news-details
Ekonomija

Otvaranje “Soho Sitija” najavljeno za 21. maj

Stambeno –poslovni kompleks “Soho City” na Topolici III treba da zvanično bud e otvoren na Dan nezavisnosti 21. maja-saopšteno je portalu Feral.bar iz “Soho grupe” koja vodi ovaj projekat.

Prema istim navodima, osim što je najveći u Baru, “Soho City” je i jedan od trenutno najvrijednijih građevinskih projekata u državi, vrijedan 30 miliona eura.

- Investicija je vrijedna 30 miliona eura, iza nje stoji 80 posto crnogorski kapital, sredstvca iz kredita, i 20 posto ukrajinski kapital, a vodi je “Soho grupa” u okviru koje posluju “Soho caffe”, “Hipokrat” klinike u Podgorici, Radanovićima i Nikšiću, a uskoro i u Baru, “Soho” putnička agencija i “Your home” investiciona grupa. Nadamo se da ćemo otvoriti “Soho city” za Dan nezavisnosti -izjavio je za Feral.bar Rade Vujačić, direktor “Soho grupe”.

On je kazao da će kompleks od dvije višespratnice , ukupno 33.000 kvadratnih metara brutograđevinske površine, s adržati hotelski dio, 224 luksuzne stambene jedinice, banku, restoran, kafeterije, agencije, veliki parking i širok spektar usluga, od Smart house sistema i recepcija do konsierža.